Imatges del Nadal

Com podreu comprovar, el Nadal a l'escola representa un munt d'activitats i emocions.

Primerament es decora l’escola amb nadales, pessebres, arbres i estrelles que tots els alumnes de l'escola s'esforçen a fer dinamitzats per la comissió de festes. Al llarg de tota la setmana anterior a les vacances de Nadal, ens vàrem reunir al passadís, del davant del menjador, per llegir els diferents missatges del calendari d'advent. Aquests missatges ens han anat marcant la dinàmica nadalenca de l'escola.

Com cada any, un dels patges del rei blanc Melcior ens va visitar per endur-se tres fanalets. També va aparèixer el Tió, mort de fred. Aquest any, el Tió ens ha fet un munt de trapelleries: posar-se el plat per barret, apagar els llums i deixar-nos a les fosques, canviar-nos les bates de lloc o penjar-les a l'estenedor... Però com que varem cantar força bé el poema de Nadal, ens va cagar de valent.

També, i gràcies a la col·laboració de les famílies, es van recollir i repartir un bon grapat de productes alimentaris i d'higiene pels més necessitats.

D'altra banda, el dilluns 17 de desembre vàrem participar en l'assemblea general cantant cançons i el dijous dia 20 de desembre, tota l’escola, des de els més petits fins els més grans ens varem reunim per cantar nadales i recitar els poemes al menjador de l'escola... i ben segur que han quedat altres activitats pendents per explicar.