"Gadget" de fotos i vídeos

Malgrat encara hi estic treballant, ja podeu accedir al nou gadget. En aquest hi trobareu la recopilació de totes les imatges audiovisuals dels vostres fills i filles des de que varen començar el P3 a l'escola Eiximenis. Aquest Nadal, a part de treballar en la nova web de l'escola, revisant el meu extens "rebost" fotogràfic i de vídeos, he pensat que seria una bona idea crear aquest espai i ubicar-hi aquest arxius. Tot i que alguns d'aquests arxius audiovisuals ja els he publicat amb anterioritat considero pràctic concentrar-ho tot  a mode d'àlbum.
Pels qui no estiguin habituats, tingueu present que el format d'aquest nou bloc (en vista dinàmica de mosaic) una vegada seleccionat l'apartat que voleu visitar s'obrirà una finestra amb el contingut escollit. Per sortir de la finestra emergent i tornar al mosaic sols cal tornar a clicar dins la mateixa finestra i aquesta s'encongirà retornant al seu lloc d'orígen.
Sols afegir que durant el P3 es varen perdre un grapat de fotografies ja que es va espatllar la càmera. També tingueu present que no sempre m'és possible fotografiar a tots els alumnes ja que es fa realment complex fer classe, atendre les demandes dels alumnes i fer alhora un registre audiovisual, tanmateix si tenim grup partit... la senyoreta no es pot dividir. Tot i així, atenent a l'esforç que suposa, tant de bo que ho valoreu positivament i que en gaudiu.