Ja ha començat el nou curs!!

Benvolguts,

Tan els mestres, com els nens i nenes, hem començat el curs amb molta il·lusió. Al llarg d'aquest dies us aniran arribant diferents circulars informant-vos de diversos aspectes (reunions, extraescolars, sortides...).
D'entrada us avanço:

  • El proper divendres 20 de setembre farem la sortida de tardor (conjunta amb tota l'escola). Serà una sortida de matí. Només cal tenir present de portar el xandall de l'escola i un esmorzar "pràctic" per menjar a fora. És imprescindible que lliureu l'autorització de sortides signada a la mestra (la majoria de pares i mares ja me l'han entregat).
  • Aquest any farem dues reunions de pares. En la primera (24 de setembre a 3/4 de 17 sense nens i nenes) es farà incís a aspectes generals del curs. En la segona (segon trimestre) s'informarà de les colònies del mes de maig (dies 27 i 28) a la casa de colònies Mas Gircós prop de Besalú. 
  • Pel que fa a les reunions individuals ordinàries amb les famílies les iniciarem a partir del segon trimestre una vegada entregats el informes d'avaluació.
  • Recordo també que a P5 ja no es berena a l'aula i que els dijous al matí  farem psicomotricitat (enguany començarem les sessions de psicomotricitat la propera setmana dijous 19 de setembre).


PER MOLTS ANYS DÍDAC!!