Sebran, un munt d'activitats en el vostre ordinador.


Sebran és un conjunt de 12 jocs recomanable per a nens entre 4 i 9 anys en què es practiquen els números i operacions aritmètiques, la lectura i la memòria.

Aprendre jugant és un dels mètodes més efectius. Sebran inclou diferents tipus de jocs: jocs de memòria, de paraules, de matemàtiques i d'abecedari. Dins d'aquestes categories, per ser més concrets i donar alguns exemples, trobem el típic joc de parelles (un joc de memòria en què s'han de trobar les imatges repetides), un penjat amb paraules adequades al públic d'aquesta aplicació, pluja de lletres o d'operacions.

Tots els jocs es caracteritzen per tenir una mida adequada i gràfics clars i entenedors. Les imatges són senzilles però molt alegres i acolorides. La música del joc és agradable i adequada al context.

Els sis primers exercicis sempre donen quatre possibles respostes a escollir. Si la resposta és correcta apareix un somriure, mentre que si és incorrecta apareix una cara arrufant les celles. En els altres 6 jocs es respon completant l'espai buit o utilitzant el teclat. D'aquesta manera, els més petits comencen a entrenar els dits i agafaran agilitat amb el teclat.

Cal descarregar-lo i instal·lar-lo. Es pot triar l'idioma en el moment de la instal·lació (castellà, català, etc), o modificar-ho posteriorment accedint al menú de Sebran en l'apartat Language. Per descarregar-lo cliqueu damunt de la imatge.