Hem anat al teatre...

La Lluna Pruna...




Sinopsi:


"L'espectacle il·lustra amb imatges, música i petites dramatitzacions; cançons i poemes que formen part del incipient bagatge cultural dels més petits. Juga amb elements coneguts dels nens i nenes: melodies, ritmes, cadències que identifiquen sense dificultat; això desperta el seu interès i alhora els facilita la comprensió.

La posada en escena és presenta com un seguit de petites històries independents, que s'encadenen subtilment.

Cada un dels poemes, cançons i embarbussaments es presenta com una petita història dramatitzada que potència, dona èmfasi a l'argument i facilita la seva comprensió.

La Lluna La Pruna és un espectacle d'ombres acolorides. Un espectacle molt visual, a base de formes senzilles i colors que es belluguen .

Una posada en escena original, on els elements configuren un univers peculiar.

La lluna la pruna, presenta un recull de poemes, cançons i embarbussaments ben coneguts per als nens i nenes. L'espectacle il·lustra les cançons amb imatges, música i petites dramatitzacions; El sol surt al matí,... tothom dorm . El sol posa les cases, la gent i tots el saluden. Bon dia Sol Solet! Arriba la pluja, una goteta, dues gotetes... surt l'arc de sant  Martí, i després arriba el caragol. Cargol treu banya, puja la muntanya! Arriben les gallines! La gallina ponicana, pon un ou cada setmana. De l'ou en surt una gallina; una gallina xica, mica, camacurta i pellerica. Un mariner vol pescar un peix! Peix peixet, de la canya al sarronet! La lluna no vol sortir, no te cap vestit que li agradi, la lluna es vesteix amb un vestit de dol. La lluna i el sol i mariner marxen junts sota la llum de les estrelles."